7/3/10

Amer Asha : The Solemnization

As Salam, dan Salam World Cup pada semua,

Alhamdulillah, selalu aku shoot tunang or wedding orang, kali ni aku plak yang kahwin.Alhamdulilah jodoh aku dan isteri (Asha) kekal sampai ke jinjang pelamin. Moga kekal ke ahir hayat hendaknya. InsyaAllah Amin.

Majlis Nikah selamat berlangsung pada 4 Jun 2010 di Taman Delima, Kajang diikuti majlis berinai.Majlis bersanding pihak perempuan pula selamat berlangsung pada 5 Jun 2010. Tema masa tu Deep Purple (ehehe)

Majlis bersanding pihak lelaki pula selamat berlangsung pada 6 Jun 2010 di Kampung Pengantin, Setapak KL dan 12 Jun 2010 di Promenade Hotel Kota Kinabalu (Resepsi Sabah).


Alhamdulillah, Syukur dan Terima Kasih kepada semua yang terlibat dalam menjayakan majlis bersejarah kami berdua. Hanya Allah SWT sahaja mampu membalas segala jasa baik anda semua.


Gambar sekitar majlis Perkahwinan Amer & Asha
(Courtesy of Muhamad Hasreezan dan Nazmi Muhammad)

Alhamdulillah, Terima Kasih Semua!

5/27/10

MBA Graduation Day



Tarikh: 20 Mei 2010
Venue: Dewan Sri Budiman, UiTM Shah Alam

Salam bloggers semua
rasanya dah dekat sepuluh tahun gua x update blog nih.. bersawang2 dah jadinya adoyai

entry kali ni gua nak share with u all semua sekitar majlis graduasi MBA gua yang berlangsung pada 20 May 2010 yang lepas. Kali ni gua bangga sebab Agong woo yang bagi. huehue


Alhamdulillah segala penat leleh masa stadi dulu terbayar dengan majlis graduasi ni. Syukur tak terhingga kepada Allah SWT kerana memberi peluang utk gua complete MBA ni. dan juga bagi semangat untuk abehkan blajar eventhough banyak main. huehue


Terima kasih pada keluarga (abah, ibu, ipi, iwan dan asha) yang banyak bagi support selama ni. Tak lupa juga para pensyarah dan juga rakan2 seperjuangan. Tanpa anda semua, xkan ada majlis penganugerahan ini. Terima Kasihhh :D