2/19/09

MBA photoshoot


Assalamualaikum

last 2 weeks ktorg ada class photoshoot.. so sbgai clas rapper aku suggest la kat geng2 klas g amik gmbr utk kenangan dah abeh blajar nanti.. di samping nak tlg mber (photographer tu la) yg sibuk tanya 'wei bila klas ko nak amik gmbr dow'.. xpela rezki murah tlg orang..

so alang2 hari tu nak shoot, kami pun berdressing la sket dan aku pon bwk la skali d60 utk saje2 tumpang amik gmbr skali..hehe


boy, zainal, aku dlm klas MIS (IT for Management)

buhsan ah!

tiga dara pingitan yang sentiasa tidur di bawah ketiak msing2 (L-R : effa, siti and reen)

yg depan tuh ceti kelas terhormat, syahid jakall, then linda and dell (awek ganu deh)

Master in Business Administration Group B 08/09 Universiti Teknologi Mara

at the end, amik gmbr je memanjang.. kelas tah ke mana.. hua hua hua

paket photoshoot: 4 Keping (2 saiz besar, 2 saiz kecik, 2 calender form, RM22)
(wei kpoe bile da gmbar nak siap)



more info, log on to:
www.flickr.com/photos/nalzarema
www.friendster.com/amerazlan

3 comments:

Aie said...

hahaha ko bole buat iklan kat sini ye?

bagus bagus

malangnya takda budak itm len pon yg baca blog ko nih

syahid said...

haha.. skema gler sih gmbr.. amer, ko rancang ler wat BBQ kt memne.. mesti lg best nk b'gmbr.. hehe..

amer azlan said...

aie ------ aku tlg promot ko ape! x smstinya bdak uitm.org len baca leh kontact ko jgak. komisyen kena ada la bai heheh

syahid ----- bab rancang mmg best.. bab nak merealisasikannya agak pyh sket coz ko tau la byk keje.. tp boleh dipertimbangkan. ape pun perlukan tugas ko dl sbgai ceti okeh haha