2/19/09

Outing di Sepang Gold Coast


Assalamualaikum rakan2

hari tu (ahad, bape hb tah) kami bertiga (aku, ahmed n papa bear adi) menghabiskan masa ke sepang gold coast (atau nama melayunya bagan lalang) utk amik gmbr2 sunset yg menarik.. ni 1st tym aku outing ngan dorg so agak cuak la sket nk shoot gmbr yg lawa2 hehe..

so pas jmpa di darul salam kami pon shoooot ke sana trus.. tp since awal lagi nak tnggu sunset, ahmed bwk kami satu port baik punyee shoot gmbr plane landing.. mmg tbaoiiikkkk la.. kat lcct..


Singapore Airlines


Malaysia Airlines

Air Asia2



tgh best shoot tiba2 kena halau lak renjer perhutanan mane tah.. hampeh potong stim btul

best2.. then kami teruskan perjalanan ke gold cost n lebey kurg 45 minit camtu sampe la ke sana.. lepak mkn kopok lekor n isi perut jap.. pastu start aktiviti kedua..


best dow view sini.. kat cni la dorg nak wat golden palm tree (resort yg ada rupa palm tree).. dah siap resort tu mmg cantek la nanti..

dah abeh strobing suma, balik la ke PJ dan singgah makan di kdai noddles (x igt ape nama dia) sedap gak la.. dah knyang perut, usha dvd jap.. sempat la angkat young and dangerous ngan omen (old version).. ahmed kata best so aku try la.. abeh membeli belah, masing2 gerak ke teratak masing2.. begitula al-kisahnya



thanx ahmed and adi

for more:
www.flickr.com/photos/nalzarema
www.friendster.com/amerazlan

2 comments:

syahid said...

cntik la wei gmbr sunset 2.. ko yg tgkp ker, member ko..? hehe.. kalo ko la yg tgkp, aku rs ko dh slh masuk course ni.. haha...

amer azlan said...

aloha syahid..
aku amik gmbr tu.. hasil tunjuk ajar drpd rakan2 ku..
mber aku amik yg gmbr aku kena dkung tuh.. heheh skali skala nak bermanja2 wakaka
ui mba tetap di hati maa.. ni sekadar hobi sahaja..