5/14/09

Afiq dan Lis kawen




Tahniah ku ucapkan kepada kawan kepada kawan2 ku, afiq dan pasangannya nalisa di atas perkahwinan mereka baru-baru ni.. Walaupun baru kenal, tapi mereka tetap ramah dan melayan aku ni yg agak2 blur dan malu2 plak bila berjumpa (poyo je)

Bagi melengkap kan hari bersejarah mereka ni, kawan2 ku (aie and ecah) telah meng roger aku utk shoot kat putrajaya. aku hengat shoot biasa je mula2 sbb aku sendiri pun blum puas lagi sbnarnya cover putrajaya tuh. Alih2 wah shoot utk wedding ke..! sungguh excited skali aku..! hahaha mula2 mcm segan2 jugak abis cam penyebok je aku kat sana. So aku tolong2 la aper yang patut selepas diberi arahan oleh boss Nazmi (time kasih boss!)

Sambil2 tolong tu, sempatlah jugak aku mengamik beberapa shot utk koleksi peribadi.. saje nak test ability kamera baru. Disamping mempelajari teknik2 baru.haha

Tima kasih daun keladi kepada rakan2 yang telah memberi peluang kepada 'entry level' cam aku nih untuk join korang. Jasa mu tetap ku harigai. wahh jiwang

p/s : moral of da story, lain kali bawak air banyak banyak yea kawan kawan.

3 comments:

Anonymous said...

weh..mandi sungai sabtu ni jom..

cik PA said...

lupe lak taruk link

Amer Azlan said...

alaa wei aku da balek kampung la.. melepas lagi aku.. haihhh