6/30/09

Janji Manismu




Berikut adalah beberapa shot yang telah dijanjikan pada entry yang lepas.. Gambar atas nih ialah percubaan HDR yang malangnya aku xda reg code dia untuk dapat full version. So terpampanglah nama photomatix tu merata tempat yg serba sedikit mencalarkan gambar itu sendiri. haih!


Yang ni pulak time sunset
(maghrib lak tu. mak suruh balik aku merayau2 kat luar. Bagusla)
Tak banyak photographer time ni.. So agak aman juga bagi aku untuk merakamkan waktu indah ini.. wahh terlebih suda



Tapi sangap ar sorang2 je..
Sekian untuk kali ini.. To be continued..

www.flickr.com/photos/nalzarema
www.friendster.com/amerazlan

3 comments:

ecah said...

best sial.. kat na ni weh?

Amer Azlan said...

kat kk nih.. sunset mmg terbaik lar.. tu ar ko xnak datang.. hahaha

Amer Azlan said...

kat kk nih.. sunset mmg terbaik lar.. tu ar ko xnak datang.. hahaha