6/27/09

Kecewa


Adela one day tu aku dapat spot untuk shoot sunset kat pantai..
kebetulan time tu pantai tgh cantik, Langit memang terrrbaaikkkk, dan cuaca pun tgh cun.. Matahari memang tengah tunggu time nak terbenam.. Dan aku sangatlah excited.. tapi excited aku tu kejap aje lepas tengok keadaan pantai tu.. Yang macam ********** !!!!!! (xtau nak kata apa)


Hangin betul aku!
Ape patut kita buat?! Lu pikir la sendiri!

Apepun dah sampai sana punya pasal, aku shoot jugakla ape yang patut.. supaya tak hampa balik umah dengan tangan kosong.. dan suma pics tu akan di share kan dalam next entry insyaAllah.. (kalu aku rajin yea)

'Heal the World - Make it a better place - for you and for me for the entire human race - there are people dying - If you care enough for the living - make a better place for you and for me' - Michael Jackson Al-Fatihah

No comments: