6/21/09

Stressed Out



amcam? ada gaya koboi Marlboro tak gua? hahaha ke gaya koboi pencen?
har har har u decide..

Gua stress sebab baju hitam tu lah buat pertama dan terakhir kali gua pakai! pas abes shoot gambar nih, tah mane tah menghilang (missing in action) baju favourite tuh! argh! (sory ayat untuk entry kali ni agak kasar sket)

dan gua stress lagi pasal semester baru terakhir nih (insyaAllah) diselitkan dengan ABR yang super duper memeningkan kepala dan memutarbelitkan setiap bait bait kata gua nak tulis dalam report (ayat ni pun dah berbelit belit dah)

Xpa.. ' ini semua DugaanNya ' (bak kata Hujan)

apepun, syukur kepada yang Maha Esa kerana dapat maintain segala benda yang telah dikurniakan kepada kami, hambaNya

ABR oh ABR...

tido lagi best..

Hurrmm




www.flickr.com/photos/nalzarema
www.friendster.com/amerazlan

3 comments:

dalila said...

alamak amer..
ni ke gaya kalau ko tension?
cian koek,dah la bwk kami jengjln..ehe..
ABR tu komesti dpt settledgn bgusnya..
tahniah sal result ari tu~

neway,ko nmpk bergaya ngan topi koboi tu..

Aie said...

koboi tahi lu!

gila buncit hahaha

Amer Azlan said...

del: haha ni la gayanya.. gaya koboi.. time kasih.. insyaAllah hope dpt wat yg terbaik utk ABR nanti.. ko pun k..

aie: mane de doww hahaha cilakakk