8/7/09

Hani's Big Day


Wedding Reception of Hani Raihani and Afnil Syahriwan
Location: Dewan Risda, Ampang KL
Date: 2nd August 2009


Hani ni member se Universiti aku dulu. Kat Segamat dia amik DBS, then sambung kat Shah Alam. (x sure amik course ape hehehe sori ;p)

anyway, sorang lagi kawan ku dah memasuki alam rumahtangga.. Alhamdulillah.. memang sekarang ni musim generasi baya2 aku ni berkahwin or bertunang (termasuk la aku skali hehe)

Weddind ni berlangsung di Dewan Risda (actually Dewan ni tempat cousin2 aku kawen, so mmg tau sgt la tempat ni).. makanan pun best2 belaka.. I was quite impressed with the hall decoration and pelamin, mmg cun.. cuma.. hehe panas sket la time tu Hani.. berpeluh peluh eden.. dengan Im dan Scott hari tu.. tapi ape pun, you guys rockkk! :-)


Congratulations, both of you... !
Thanx for inviting :---)


www.flickr.com/photos/nalzarema
www.friendster.com/amerazlan

No comments: