2/26/09

al -kisah team 70%


Assalamualaikum rakan taulan..





last week (21/2/09) team Vatos Locos ada game futsal lawan team 70%.. persoalannya? ape kebenda team 70% nih? dorg nih team yg set sape kalah bayar laa 70% match.. perghh bajet power siot.. mnyampah aku .. tp xpe suma tu cabaran bagi kami! so ktorg set la time n date (main 8.30pm kat sports planet ampang)

tapi beysala kata 'power' so dtg lmbat la sket.. xpe ktorg pun tnggula smpai 9 lebey (masing2 da angin dan lebam mnunggu).. pas tu set plak rule sape kalah byr 70%.. pergh blagak sehh.. bajet powerla?

dgn semangat yg mbuak2 vatos locos pun terima cabaran tuh! first quarter VL agak ktinggalan 5-1.. xpe bajet power la?


kelihatan syahir ahoy sedang merembat ala2 beckham untuk merobek gawang pasukan lawan

Dgn lagu rasmi 'Standing In The Eyes of The World (dipopularkan oleh ratu Rock Ella) semangat kami membara2 smpai satu2 gol disumbat ke dalam gawang team 70% tuh.. hamik kaww! dimulakan dgn Im, Aku (score dr jauh tu, carragher pun kalah), scott alex n syahir score (klu x silap la)... hiahhhhh!

kelihatan muka puas pemain2 VL mengikat keputusan perlawanan

dan resultnya? draw 8-8.. VL akui mmg blum hebat spnuhnya tapi kami berusaha utk menang atau tidak kalah stiap plawanan! dan akhirnya tbukti dgn mengikat kputusan seri dgn team nih.. dan itulah kali terakhir kami main dgn mereka

Fadzrool berjaya memikat hati Line-7 untuk menjadi duta mereka dan sekaligus menaja beliau

pesanan ikhlas penaja: jangan berlagak nanti makan diri..

sape2 yang bminat nak main futsal dgn kami (sbb ktorg pun pening nak cari opponent) anda dialu2kan untuk contact saya. Main saja2 je sekadar nak bersukan dan beriadah! ayuh bersukan!



menuju puncak!

model iklan seluar pendek



pemain berbakat wakil Villa BUM


Nike penaja rasmi Vatos Locos (kecuali scott baru dpt contract dgn line-7)


Syahir Ahoy with his big ball

VIVA VATOS LOCOS!

www.flickr.com/photos/nalzarema
www.friendster.com/amerazlan