6/18/09

Lima Kosong Kosong



Nama Rombongan : Lima Kosong Kosong
Ahli Terlibat : Nalzarema, Sharina, Norliza, Dalila, Syazwani

untuk kali keberapa aku tak hengat, skali lagi aku telah menjadi tour guide untuk member2 ku yang datang dari jauh untuk mengembara bumi 'land below the wind nih'.. setelah menempuhi pelbagai duri, rintangan dan ranjau yang melanda (tanya la dorg ape duri2 nya tu yea) akhirnya selamat lah tiba di sini..



Kundasang, Ranau



dalam masa percutian tu banyakla jugak tempat / pot2 menarik aku yang kami redah seperti Kinabalu Park, Poring Hot Spring (canopy walkway), Pekan Ranau, Kota Belud, Tanjung Simpang Mengayau, Bavanggazo Rungus Long House (siap kena menari lagi hahaha), Kampung Sumangkap Gong Making, Gombizau Honey Village dan sekitar Bandaraya KK.


Poring Hot Spring, Ranau


kira rezki korang la sampai2 Kundasang jer dapat tengok Gunung Kinabalu se clear2 nya dan sebesar2 nya sampaila time nak balik.. kira rezki korang la dapat naik canopy walkway.. dan kira rezki korang jugakla dapat menikmati keindahan pantai Tanjung Simpang Mengayau yang mengancam tuh! Tahniah Syukran!


Tanjung Simpang Mengayau, Kudat


Bavanggazo Rungus Long House


Shopping di KK? Jangan ceritala... kepada kaum2 perempuan (maknyah pun ok) sediakan duit yang mencukupi untuk anda memborong sgala jenis mutiara dan ikan masin! Kepada kaum lelaki, sediakan duit yang mencukupi untuk.... makannn! hahaha (sini seafood terbaaikkkk)


KK Tour


Alhamdulillah semuanya berjalan lancar seperti yang telah di rancang.

Apepun, harap anda suma terhibur dan enjoy sepanjang berada di sini.
InsyaAllah

klok klok klok!




wah saya amat merindui dia!

dan bakal merindui dia :-(

(sory bloggers skalian time for commercial break..
skali skala jiwang jap hehe )