6/27/09

Kecewa


Adela one day tu aku dapat spot untuk shoot sunset kat pantai..
kebetulan time tu pantai tgh cantik, Langit memang terrrbaaikkkk, dan cuaca pun tgh cun.. Matahari memang tengah tunggu time nak terbenam.. Dan aku sangatlah excited.. tapi excited aku tu kejap aje lepas tengok keadaan pantai tu.. Yang macam ********** !!!!!! (xtau nak kata apa)


Hangin betul aku!
Ape patut kita buat?! Lu pikir la sendiri!

Apepun dah sampai sana punya pasal, aku shoot jugakla ape yang patut.. supaya tak hampa balik umah dengan tangan kosong.. dan suma pics tu akan di share kan dalam next entry insyaAllah.. (kalu aku rajin yea)

'Heal the World - Make it a better place - for you and for me for the entire human race - there are people dying - If you care enough for the living - make a better place for you and for me' - Michael Jackson Al-Fatihah

Freddie's Masterpiece



video


Ever heard about / listened to Queen's Bohemian Rhapsody?

One of their lead singer's (Freddie Mercury) greatest masterpiece dow

Nway just wanna share with you guys a video of Rick Miller performing the song...

in a damn funny mode! hahahahaha

(friendly reminder : to those who never heard about the song, better do so before watching the video. Otherwise you wouldn't understand what its all about)

Happy Abah Day .. !!


Selamat hari abah buat abah ku..! (lambat entry nih sebab sibuk sket lately)

abah ku is da the best of da best..!

Tahun ni celebrate Fathers Day dengan Jati Tomyam (sedapppp woooiii)