8/6/09

Engagement Day




Alhamdulillah, 25 Julai lepas, adalah tarikh gua mengikat tali pertunangan bersama tunang tercinta, Asha di rumahnya (Kajang). Syukur majlis berjalan lancar dengan kehadiran sedara mara dan rakan rakan yang memeriahkan majlis..

Sebahagian daripada hantaran pihak lelaki (biru) dan perempuan (pink)



Rakan rakan, Adik beradik dan saudara mara yang hadir.. terima kasih!


Sori sangat2 kepada rakan rakan yang tidak mendapat invitations or tidak tahu menahu mengenai majlis ini.. InsyaAllah di majlis besar nanti, akan dijemput semua rakan rakan untuk hadir! WAJIB! heheheh

Special thanx to Aie (photograher of the day), Ecah (Cupcakes) and to all families and friends..
Doakan kami yea.. :-)

www.flickr.com/photos/nalzarema
www.friendster.com/amerazlan

PapaBear's Birthday


Ini pula sekitar Birthday my brother adi hariez dan juga ahmoi ahmed Alice May di Lookout View, Ampang, 10th July 2009. It was a great and enjoyable moment, with great food, and great friends :-)

Happy Birthday to both of you and God Bless!

Alex's Birthday


Sekitar aktiviti terpekik terlolong di Neway, Subang Jaya sempena birthday Alex yang ke 25.

Happy Birthday Alex, Moga diberkati dan ceria selalu.

Amin

Andalushisha




gua ada satu port baekkk punya utk lu orang layan shisha.. tempatnya di Restoran Andalus, belakang Yow Chuan Plaza, KL. Memang ni kedai Arab2 n Middle East sket. So feel dia lain la

Murah pun murah (RM6 jer) dan siap ada cushion2 lagi utk korang terbaring terlentang kat sana (but make sure korg pilih port kat atas beranda lar - tingkat atas)



ha ape tunggu lagi? mai sebotol!

www.flickr.com/photos/nalzarema
www.friendster.com/amerazlan

July - Penuh ceria dan duka

Salam to all bloggers.. sori lama tak update since macam2 perkara terjadi di bulan ini.. huhu agak bizi jugak sket..


nway model di bawah bernama Jasmin, awek kepada kawan ku kpoe @ aie @ hasreezan @ thoironababil. sesi ni berlangsung sempena mempelajari selok belok mengambil gambar dengan lebih teratur.. ha enjoy da pics lar (x banyak pon huhu)



Tabik spring kepada anda semua atas segala ilmu yang diberi. Moga berkat selalu.

Amin

Tengkiu Aie Ecah Botak Min


www.flickr.com/photos/nalzarema
www.friendster.com/amerazlan