1/18/10

Hujung Minggu

Tak banyak benda yg dibuat setiap hujung minggu sekarang. Selain g wayang, lepaks, dok umah jerla. Bagi mengurangkan tahap kesangapan di hujung minggu, gua pun dengan rela hati tanpa ditemani sesiapa pegilah menembak 4-5 keping gambar sunset di sekitar Bandaraya ini.


Nasiblah ada budak dua orang ni teman gua. Ngam2 dorang berpancing2 plak kat laut ni yang kompom memang xder ikan. Agaknya dorang pon buhsan kot.


Ahh bosanlah gua nak stay lama2. Balik lah wei dah senja.
Komrades2 bila lu orang nak datang melawat gua? jom lah wei naik gunung!


Amer Azlan [Freelance Photographer]
rafamer0607@yahoo.com / 0192772710

3 comments:

cik ecah said...

cool wehhhh~ ko bukan dtg weekend ni ke?

Aie said...

dia dtg weekend bln depan la gile. huhh dah rindu amer sgt la tuh! hahaha

Amer Azlan said...

tenks..
Aku datang 20 feb nanti..
ahhh rindu sialll nak lepakss