3/1/10

Wedding Nadia & Irwan



Date: 21 Februari 2010
Venue: Sepang



Alhamdulillah sorang lagi member seperjuangan di U dulu dah naik pelamin. Tahniah buat pasangan Nadia Nadira dan Mohd Irwan. Dorang tunang Disember 09 hari tu. Tapi kawin lagi awal dari aku.. hahaha


Juru solek professional hari tu tak lain tak bukan, ialah Ady daripada Tepak Seri. Memang cun dan santek dia make over nadia nih. Untuk keterangan lanjut, bolehla layari blog beliau di alamat http://www.tepakseri.blogspot.com/


Tima kasih kepada aie btindak sebagai assistant gua pada masa tersebut.

Paling utama Tima Kasih kepada pasangan pengantin yang menaruh kepercayaan kepada saya untuk merakam kan detik hari bahagia anda. Sememangnya saya berasa amat bertuah dan bangga dapat merekodkan hari bersejarah anda. Terima Kasih dan Tahniah! :-)


3 comments:

ecah said...

makin mantap bang..hahaha..cayalah..
sori weh..ko dtg tu ari tak sempat langsung nak jumpe ko...

Amer Azlan said...

tima kasih akok..
itu lah.. ko melepas sesi makan besar bsama asha & ayie aritu.. huhuhu

FarEast said...

gambar peace tu klakar ... haha