1/4/10

Nasrul & Syakila




Event: Nasrul & Syakila's Wedding
Date: 26 and 27th December 2009
Venue: Likas Kota Kinabalu, Sabah


Nasrul @ Acuk ni member kenalan gua di UMS. Memang banyak pengalaman baru gua dapat masa shooting wedding dorang nih. Especially part adat resam, sanding dan sebagainya. Best jugak skali skala shooting kat lain2 tempat macam ni. Boleh dapat ilmu baru :D



Gua dapat rasa macamana penatnya dia nih nak prepare majlis ni. Dari beli daging lembu, ayam, angkut kerusi meja sampaila hantar kad jemputan (by hand, email2 x main ler) suma dia buat. Memang gua respek lar. huhuhu erk tapi penat gak bai shoot wedding lu! hahaha

Sebahagian daripada imbasan perkahwinan mereka. So tahniah kepada korang berdua!

p/s: rakan rakan komrades tak mau kew datang sini kasi sooting2 wedding. Best dow hehe :)

Amer Azlan [Freelance Photographer]
rafamer0607@yahoo.com / 0192772710
www.flickr.com/photos/nalzarema